JUL

Jula i tropene er surrealistisk, rask og herlig.

Jeg nevner bare julekveldsmenyen.

 

Velkomstdrink:
Margueritas laget med lime og pasjonsfrukt.

Hovedrett:
Verdens herligste tropiske salat
Grillet fisk (dorado)
Grillede reker med ananas
Vin (italiensk), vann og øl (Indio)

Dessert:
Verdens beste sjokoladekake laget på mandler og mexicansk sjokolade
med mango- og passionsfruktmousse og espresso.

MargueritasAlltid i godt selskap – takk til Regula og Violeta, min mexicomor og -søster.

Buen provecho!

 

 

 

 

 

5 comments

  • Åå for en herlig meny!! For en lykke… Vi har overlevd jula, Alex stod klar med kalkun etter kveldsvakt kl 23 på julaften, det var hyggelig og alle var snille barn. Et lite uromoment var det allikevel at akvariet på 230 l hadde begynt å lekke, heldigvis holdt det over natten så vi tømte det 1 dag før det sprakk… Hehe. Fiskene er reddet over i andre kar, 2 omkom og en (ganske stor) er sporløst forsvunnet i operasjonen. Deilig med sløvedag i dag, gått på tur m venner og skal lage mole rojo med resten av kalkunen. På glass. Bål, snop og bok ?. Klem til begge og hilsen til alle venner i Mexico fra Sunniva Sendt fra min iPhone

    > Den 26. des. 2015 kl. 02.23 skrev En blogg om livet 50/50 Norge/Mexico : > > >

  • Hi my name is Sandra and I just wanted to drop you a quick note here instead of calling you. I discovered your JUL – 5050 ROCKS page and noticed you could have a lot more traffic. I have found that the key to running a successful website is making sure the visitors you are getting are interested in your niche. There is a company that you can get targeted traffic from and they let you try their service for free for 7 days. I managed to get over 300 targeted visitors to day to my website. Visit them here: http://bbqr.me/4fj5

  • Pingback: puppiesfm
  • Pingback: cctphones
  • Pingback: nuttours

Leave a Reply