PAKKING

Tid for pakking av kofferten.

Mule

Jeg vet godt hva jeg bør pakke, men jeg kjenner meg selv så godt at jeg vet at den alltid blir fullere og dermed tyngre enn tillatt bagasjevekt. Dette blir ikke bedre når jeg har en diger koffert som rommer mer enn 23 kilo.

I Mexico er jeg flink til å skrive ned ting jeg føler jeg mangler fra Norge og løpet av sommeren samler jeg opp det jeg har på huskelisten min i en stor kurv. Dette er f.eks. krydder, lure ting fra Ikea, smågaver og medisiner.

Noen nye bikinier og yogabukser er alltid med, kosmetikkpreparatene mine, datautstyr og yogabøker er det aller viktigste, klær bruker man jo nesten ikke.

ALT

Det jeg er aller mest redd for å miste går i håndbagasjen. Det hender at kofferten blir forsinket på veien så det er også alltid viktig å ha en nødpose med klær for hånden. Jeg trenger egentlig bare en bikini, en shorts, en t-skjorte og en pareo. Aller viktigst er hatt og klkk-klakker.

FULL

Et lite reisetips: Skjær enden av en Glad-pack og bruk plasten som “tape” rundt alle allerede åpnede flasker og krukker. Surr rundt og rundt mer enn du tror er nødvendig.

SMART

Feliz viaje! – God tur!

 

 

 

2 comments

  • Dette er jo egentlig tortur for alle oss som må være igjen her! Men gladpack tipset er genialt!

    Sendt fra min iPhone

    > Den 6. des. 2015 kl. 11.50 skrev En blogg om livet 50/50 Norge/Mexico : > > >

Leave a Reply