Limon

Min beste venn på kjøkkenet – eller mine beste venner på kjøkkenet – er lime og limepresseren min.

First thing in the morning: lemon water.

In my vinegar detergent: lime.

Instead of salt in the food: lime.

Together with chilli: lime.

With the beer: lime (and salt).

Når jeg er i Mexico og har brukt opp alle de fancy kosmetikkpreparatene mine bruker jeg også lime til å bleke håret og sammen med natron i ansiktsmasken min.

LIME ON!

 

 

3 comments

 • Hei?, limon, er det base sånn som sitron? Hvorfor drikker du det hver morgen, og hvor mye limon har du i glasset? Hilsen nysjerrigpetra

  Sendt fra min iPhone

  > Den 5. des. 2015 kl. 12.23 skrev En blogg om livet 50/50 Norge/Mexico : > > >

 • Hei Nysgjerrigpetra!
  Ja, lime skal være base som sitron. Jeg drikker dette hver morgen for å • balansere Ph-verdien min, • hjelpe fordøyelsen, • klarne huden og generelt rense kroppen for avfallstoffer. Personlig presser jeg en liten skalk i et glass lunkent, kokt vann. For at det skal gå litt fortere i min morgenrutine lunker jeg bare opp tevannet fra i går.
  Du kan lese mer utfyllende f.eks. her: http://www.nyttnorge.com/drikk-lunkent-sunt-sitronvann-hver-morgen.html
  Hilsen fra KINE

 • Hei Nysgjerrigpetra!
  Ja, lime skal være base som sitron. Jeg drikker dette hver morgen for å • balansere Ph-verdien min, • hjelpe fordøyelsen, • klarne huden og generelt rense kroppen for avfallstoffer. Personlig presser jeg en liten skalk i et glass lunkent, kokt vann. For at det skal gå litt fortere i min morgenrutine lunker jeg bare opp tevannet fra i går.
  Du kan lese mer utfyllende f.eks. her: http://www.nyttnorge.com/drikk-lunkent-sunt-sitronvann-hver-morgen.html
  Hilsen fra KINE

Leave a Reply