KINE-smile

Jeg er så heldig å undervise yoga på Blindeforbundet i Oslo.

En gang i uken ruller de ut mattene sine og beveger seg etter mine instrukser. Her får jeg virkelig erfare kvaliteten av mitt eget ordbruk. Jeg lærer utrolig mye. Jeg lærer hva jeg burde droppe å si i mine instruksjoner, hva som burde sies og hva som egentlig er essensen i formen av hver asana. Jeg lærer såklart også en hel del om balanse. Hva som gir balanse og hvilke bevegelser som tar deg ut av balanse.

Alle har spenninger i skuldre og nakke, men når man kanskje bare ser gjennom et knappenålsøye eller ikke i det hele tatt blir disse spenningene og foroverbøyningen av ryggsøylen mer framtredende. Mine terapeutiske øvelser blir tatt imot med fornøyde smil, men den som smiler bredest – det er meg!

Foto: Tinta Raue

 

Leave a Reply