Huset

Nå er nedtellingen seriøst i gang – om 2 uker sitter jeg på flyet over Atlanteren.

Det er så mye å huske på. Pakkeliste, gaveidéliste, handleliste, ordneliste … Hodet surrer og jeg ser meg rundt i huset som snart skal bli tomt. Litt etter litt. I system. Hvis ikke går alt galt.

Klærne jeg skal pakke ligger allerede i stabler for nærmere vurdering. Det er helt krise hvis jeg pakker noe innerst i skapet som jeg ville ta med meg. Det skjer uansett.

Essensielle vinterklær som bikinier, løse kjoler og bukser er kjøpt inn på salg. Alt som strammer eller som har strikker mot kroppen er tabu. Hvite klær er rent, fresht og herlig, men blir ofte ødelagt før eller under første vask. I Mexico er det små rustpartikler i lufta og hver dag er det chilisaus på menyen, klærne viser alltid spor av dette. De er også veldig kreative på vaskeriet, mine nyinnkjøpte hvite Victorias-BH´er blir alltid rosa og så lysegule etter en intens kloring …

Jeg går melankolsk runt i huset mitt og fotograferer alt jeg er så glad i på netthinnen min – ååå jeg kommer til å savne deg min lille blå hule!

 

Leave a Reply