Genser

Da jeg var liten lærte jeg å strikke av storesøsteren min, og før jeg var ti hadde både dukkene mine og jeg flere kolleksjoner av varme gensere. Senere ble denne hobbyen lagt helt på hylla.

Nå som jeg er hjemme i kulda og nå som man får kjøpt garn som ikke klør, har jeg konsultert storesøster igjen og funnet fram de gamle strikkepinnene fra kjelleren. Jeg hadde ingen aning om hvordan dette skulle gå. Jeg hadde ikke strikket på mer enn tredve år …

Gamle kunster ruster ikke – uten å tenke greide jeg både å legge opp, strikke rett og vrangt, øke, felle og montere – lurer på om jeg fremdeles greier å stå på rulleskøyter også?

Kine-med-genser

1

One comment

  • Strålende innsats! Flott resultat! Håper du blir hekta igjen, det ble jeg for to år siden etter en pause på 20 år! Nå er ca 17 lange jakker og åtte gensere og noen skjerf og votter føket over raske pinner !
    Keep up the good work!
    Klem fra storesøster !

Leave a Reply