Ola-Narr

Når man lever i tropene er det å være tørr luksus. Jeg mener ikke håndkletørr, jeg mener helt tørr. Jeg bor i en hytte med stråtak, altså uten aircondition, og jeg liker det sånn. Men jeg er så sjeldent helt tørr at jeg kan få våte (haha) drømmer om det. Jeg våkner klam, jeg dusjer og ruller på meg yogatrikoten og vips er den også klam. Jeg spasere bort til yogastudioet og før klassen er jeg allerede våt. Etter klassen er det en kamp å rulle av seg klærne, og jeg kan si med hånden på hjertet at trange yogatopper og meg ikke hører sammen. Jeg får dem ikke av meg. Det er bare rundt juletider at jeg med et smil kan si jeg er bittelitt kald (og tørr) om kvelden og natten.

Hjemme i Norge er den første natten i senga mi en total nytelse i tørre lakener. Og den tørre lufta her!! Den snakker jeg mye om i Mexico …

 

175 comments

Leave a Reply