badekar

Idag tok jeg turen til Felleskjøpet på Kløfta for å kjøpe epsom salt i stor sekk, og på eget ansvar har jeg senket mitt legeme i et varmt bad med dette saltet som inneholder magnesium. Og jeg trenger magnesium. Masse magnesium. Men jeg liker ikke store, tunge og dyre tabletter som setter seg fast i halsen. Jeg liker å tro at jeg er lur og sparer penger. Jeg liker lure løsninger som eddik, bikarbonat, kokosolje og nå altså tjuefem kilo salt fra Felleskjøpet.

Og hva kan jeg si? Det luktet litt promp, smakte ikke salt, jeg ble veldig avslappet og ville se to serieepisoder før jeg kom meg opp og ut. Badekaret hadde en sørgeligere rand enn vanlig, det var kleint å lufttørke kroppen, men nå er alt på badet skinnende rent og jeg er klar for seng, men kommer jeg til å sove bedre?

Hva gjør man ikke når man begynner å savne Stillehavets brus – intenst …

Fra «sense of life» – blogg

1

32 comments

Leave a Reply