2014-10-02 19.50.33

… hører ikke sammen i det hele tatt. Men det KAN balanseres akkurat som alt annet. Man trenger bare en pustepause mellom.

Når jeg designer kan jeg sitte helt stille i timesvis, og jeg glemmer kroppen min helt. Glemmer å drikke, glemmer å gå på do. Jeg blir iskald og stiv.

Når jeg underviser handler det ikke om meg, men om elevene mine. Jeg lærer dem å hjelpe seg selv, kjenne på kroppen og føle signalene før det er for sent.

Vel, for å få til denne transformasjonen har jeg funnet min egen løsning: et langt, varmt karbad i Norge – i Mexico holder det å se på horisonten i fem minutter.

Namasté

 

3 comments

  • SEO Analizi sitemiz ile birlikte siz de sitenizin değerini ölçebilirsiniz. Sitenizin potansiyelinin nasıl ifade edildiğini ve arama motorlarında ne kadar etkili olduğunu öğrenin. Web sitesi seo analizi aracımız ile sitenizin sayfa içi öğelerini görüntüleyebilir ve karşılaştırabilir, sitenizin Google ve diğer arama motorlarında keşfedilmesinde en büyük farkı hangilerinin oluşturduğunu görebilirsiniz.

Leave a Reply